En uppdatering från skrivbordet

En uppdatering från skrivbordet

18 mars, 2020 0 av Fredrik

På tal om corona så har det nästan blivit lite som jag förutspådde, det var bara början..! Börserna har rasat ännu mer, förbud mot publika samlingar, konserter etc. har skapats och länder helt stänger sina gränser! Sist jag skrev för drygt en vecka sedan hade Sverige ca 200 fall, nu är det långt över tusen. Men varför har vi slutat med provtagning?!? Det kan mycket väl vara uppe i flera tusen snart, hur kan vi veta om vi inte provtar folk?

Frågan man kan ställa sig nu är hur mycket värre det kommer bli. Kommer vi se en majoritet av befolkningen drabbas med en följande ”kollaps” av sjukvård etcetera i vårt land? Och hur mycket värre kommer världen i övrigt påverkas i form av ekonomi, politik med mera?

Jag kanske får upprepa min frågeställning från senaste inlägget, Vem vet, vi kanske bara har sett början av Corona?