Äntligen har jag skaffat mig en katt

Äntligen har jag skaffat mig en katt

21 maj, 2020 0 av Fredrik

Jag har alltid varit en djurvän, jag växte upp med flera djur och däribland två katter. Jag växte upp på en bondgård ute på landet, djuren vi hade tror jag trivdes bra och det är bra för dem att växa upp på ett sådan ställe. När jag flyttade hemifrån har jag alltid haft fullt upp med skola, träning och så vidare men nu när jag har “settled down” så att säga är det något som saknas i mitt hem. Jag har länge funderat på att skaffa mig en egen katt men för cirka ett halvår sedan bestämde jag mig för att göra slag i saken och började titta med aktivt efter en kissemiss.

Underbara katt

Efter lite letande hittade jag till slut Milo, en ragdoll katt som är hur gullig som helst. När man skaffar katt måste man köpa en hög med grejer, mat, kattlåda, kattsand, ett gäng leksaker, någonstans för katten att klösa på och framför allt bra kattmat. Milo beter sig än så länge, uppfödaren har gjort ett bra jobb och Milo gick på kattlådan det första han gjorde. Han äter, sover och busar för det mesta precis som en liten katt ska göra.

Milo är exakt det sällskapet som jag har saknat i mitt hem, det är hur mysigt som helst när man kommer hem från ett dagsverke eller man har varit ute och sprungit att ha någon att mysa med. När man sätter sig i soffan och en liten kissekatt hoppar upp och vill kela lite. Äntligen har jag en katt i mitt hem!