Ett inlägg om träning

Ett inlägg om träning

18 mars, 2020 0 av Fredrik

Jag har det senaste pratat mycket om den stundande pandemin med coronaviruset, det är ju inte alltid så roligt att läsa om kanske. Så jag tänkte skriva lite om träning nu istället! Ett av de bästa sätten att skydda sig mot sjukdomar och virus är ju för övrigt att vara frisk och stark vilket man blir av träning, så tänk på det!

Mitt träningsintresse

Man kan träna på massvis med olika sätt, men det jag ändå föredrar till 100% är LÖPNING. Det roligaste jag vet är att ge mig ut i ljusspåret en kylig oktoberkväll och bara kötta. Kanske är jag konstig? Men jag kan även springa på mitt löpband där hemma om det är aaaallt för kallt.

Löpning med pulsklocka

Som pricken över i:et och grädden på moset så är löpning med en pulsklocka det absolut roligaste jag vet! Man kan med hjälp av en sådan modern och toppavancerad klocka få massvis av data angående ens prestation och löprundor. HUR kul som helst!

Garmin pulsklocka
Min senaste leksak från Garmin

Jag kan verkligen rekommendera folk att använda en pulsklocka med GPS, träningen blir både roligare och effektivare. Jag har läst lite på Pulsklockaguiden där jag även fått tips på de nya och bästa modellerna. Hade jag inte haft tillgång till sådana här klockor hade jag definitivt aldrig varit i samma toppform jag är idag, så det så!

Det enda tråkiga i nuläget är att Göteborgsvarvet har blivit uppskjutet… Nej, nu råkade jag ju va ”tråkig” igen!

Ha det gott så hörs vi framöver!